|
|
 |
 |
|
|
|
|
| |
|
| DrabAAL |
|
Webmester

Csatlakozott: 2004.04.24. Szombat 16:23 Hozzászólások: 190 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Máj. 11, 2004 22:42 Hozzászólás témája: |
| |
Ezek jogos kérések, úgyhogy valamikor biztosan meg fogom csinálni.
Igazából most nagyon meg kell húznom a melót, mert két napot elvacakoltam Ádám gépével (erről még lentebb néhány fontos dolog), és a honlapon még lenne mit csinálni, jövőhéten ugyanis át akarjuk adni a nagyérdeműnek.
Ádám gépe:
Gyanúsan nagy hülyeségeket csinált a gép, úgyhogy a második Windows-installer lefagyás után sejthető volt, hogy nem software-es eredetű a probléma. Így is lett. Rossz a memóriamodul, ezért fagyott rajta minden elképzelhető program. Egy intenzív memória-tesztelő alkalmazást futtattam rajta, ami különböző patterneket mozgat végig a memóriarekeszeken, és összeveti a kiindulási mintát a kiolvasottal. Ezek szerint a memória a kb. 61.8 - 114 MB-ig terjedő tartományában hibás adatot ad vissza. A kapott eredmények tanulsága alapján a rekesz egyik 4 bites regisztere téveszt.
Kellene tehát egy "új" PC100/133-as SDRAM modul.
Mivel nagyon nehéz már ilyen modulokat találni (tekintve, hogy már csak DDR van a boltokban), ha tudtok segíteni, akkor szóljatok minnél előbb!
A hozzászólás legutóbb DrabAAL által Szer. Máj. 12, 2004 0:18-kor lett szerkesztve, összesen 2 alkalommal. |
|
| Vissza az elejére |
|
| Csabif |
|

Csatlakozott: 2004.05.04. Kedd 10:29 Hozzászólások: 63 Tartózkodási hely: MAFC
|
Elküldve: Kedd. Máj. 11, 2004 15:38 Hozzászólás témája: emil |
| |
Ja, az különösen tetszik, hogy kapok emilt, ha jön új hozzászólás!  |
|
| Vissza az elejére |
|
| Csabif |
|

|
Elküldve: Kedd. Máj. 11, 2004 15:38 Hozzászólás témája: |
| |
| DrabAAL írta: | | Nincs véletlenül valamilyen popup killer a gépeden? |
Nem tudom, nem az én gépem, Magyarország piacvezető IT cégének a hivatalos gépe (HP) Minden más hibátlanul működik. Otthonról ez is.
Lenne még egy kardinális kérésem. Szeretnék egy linket a Fórum ablakába, ami a szövetségi lapra mutatna. Pl. a jobb felső sarok MKSz felirata lehetne ilyen.
Ha egy fórumos levélre kattintok, megnyílik a Fórum. Innen is szeretném egy kattintással elérni a lapot.
Azért ne ez a meló élvezze a legmagasabb prioritást  |
|
| Vissza az elejére |
|
| DrabAAL |
|
Webmester

Csatlakozott: 2004.04.24. Szombat 16:23 Hozzászólások: 190 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Máj. 11, 2004 15:21 Hozzászólás témája: |
| |
| Nincs véletlenül valamilyen popup killer a gépeden? |
|
| Vissza az elejére |
|
| DrabAAL |
|
Webmester

|
Elküldve: Kedd. Máj. 11, 2004 15:02 Hozzászólás témája: Re: Góllista, Fórum |
| |
| Csabif írta: | Szerintem le lehetne csökkenteni a góllövő táblázat horizontális méretét, ha pl. a csapatnevek két sorban lennének. Pl.:
Szentendre
Dél
A főlapon a bal oldali Fórum témák nem mindig nyílnak meg kattintással, csak jobb gomb->új ablakban-ra. Ez miért lehet?  |
Nekem ezt még egyszer sem csinálta. Az egész nem is több, mint egy sima link, ami új ablakban nyílik meg. Működnie kell. |
|
| Vissza az elejére |
|
| Csabif |
|

|
Elküldve: Kedd. Máj. 11, 2004 12:16 Hozzászólás témája: Góllista, Fórum |
| |
Szerintem le lehetne csökkenteni a góllövő táblázat horizontális méretét, ha pl. a csapatnevek két sorban lennének. Pl.:
Szentendre
Dél
A főlapon a bal oldali Fórum témák nem mindig nyílnak meg kattintással, csak jobb gomb->új ablakban-ra. Ez miért lehet?  |
|
| Vissza az elejére |
|
| DrabAAL |
|
Webmester

|
Elküldve: Hétf. Máj. 10, 2004 19:44 Hozzászólás témája: Re: Bajnokság |
| |
| Csabif írta: | Esetleg be lehetne írni a lejátszott meccsek számát is a tabellába? Most már nincs jelentősége, de a következő évadban lehet. |
Nincs elvi akadálya... Majd igyekszem nem elfejeteni  |
|
| Vissza az elejére |
|
| Csabif |
|

|
Elküldve: Hétf. Máj. 10, 2004 18:28 Hozzászólás témája: Bajnokság |
| |
Esetleg be lehetne írni a lejátszott meccsek számát is a tabellába? Most már nincs jelentősége, de a következő évadban lehet. |
|
| Vissza az elejére |
|
| DrabAAL |
|
Webmester

|
Elküldve: Szer. Máj. 05, 2004 16:12 Hozzászólás témája: Re: Feladatvállalás |
| |
| Csabif írta: | Úgy emléxem, akkor a fórumos regisztráltságra gondoltam.
A feladatvállalással kapcsolatban szerintem tök jó volna, ha meg tudnád csinálni az emiles megerősítést.
A regisztrálást talán két módon is ki lehetne váltani:
-Csak valamilyen listában szereplő emilekre mehetne ki a dolog. Ezt a listát összeállíthatná egy szövetségi ember.
-Esetleg egy szövetségi adminisztrátornak kellene engedélyeznie a vállalást az emiles megerősítés előtt vagy után. Ekkor nem kell lista.
De mielőtt belevetnéd magad a munkába, kérjük ki a szövetség hivatalos véleményét, egyáltalán fontosnak tartje-e ezt a dolgot.
Tetszik a szövegszerkesztő!  |
Én egy olyasmire gondoltam (bár az szintén csak tüneti kezelés), hogy a feladatvállalást követően érkező email-ben lenne egy "aktivációs url", amire kattintva élesíteni lehetne a feladatvállalást. Így már tuti lenne, hogy csak valós email-címmel lehet egy feladatot elvállalni. Mellesleg ezt az aktivációs módszert sok honlapon követik.
A Szövetség véleménye engem is érdekelne
Fasza ez a fórum, nem? Remélem a többieknek is bejön majd...
Időközben megcsináltam, hogy a legfrissebb hozzászólások legyenek legfelül, mégiscsak kényelmesebb...  |
|
| Vissza az elejére |
|
| Csabif |
|

|
Elküldve: Szer. Máj. 05, 2004 12:50 Hozzászólás témája: Re: Feladatvállalás |
| |
Úgy emléxem, akkor a fórumos regisztráltságra gondoltam.
A feladatvállalással kapcsolatban szerintem tök jó volna, ha meg tudnád csinálni az emiles megerősítést.
A regisztrálást talán két módon is ki lehetne váltani:
-Csak valamilyen listában szereplő emilekre mehetne ki a dolog. Ezt a listát összeállíthatná egy szövetségi ember.
-Esetleg egy szövetségi adminisztrátornak kellene engedélyeznie a vállalást az emiles megerősítés előtt vagy után. Ekkor nem kell lista.
De mielőtt belevetnéd magad a munkába, kérjük ki a szövetség hivatalos véleményét, egyáltalán fontosnak tartje-e ezt a dolgot.
Tetszik a szövegszerkesztő!  |
|
| Vissza az elejére |
|
| Vendég |
|
|
Elküldve: Kedd. Máj. 04, 2004 18:28 Hozzászólás témája: Re: Feladatvállalás |
| |
| Csabif írta: | Szerintem csak regisztrált felhasználók és emiles megerősítés után vállalhassák el a dolgokat, az idelátogató vicces gyerekek kiszűrése miatt.
Egyébként nagyon tetszik a funkció!
 |
Szia!
Ezzel az a gond, hogy amikor megbeszétük a honlapos dolgokat a Szlovákban, akkor abban maradtunk, hogy ne legyen regisztráció (ezért nem került bele az oldalba, pedig eredetileg akartam, hogy legyen). Az email-es megerősítést lehet, hogy meg fogom csinálni, még kitalálom, hogy hogyan.
Egyébként örülök, hogy elégedett vagy  |
|
| Vissza az elejére |
|
| Csabif |
|
Vendég
|
Elküldve: Kedd. Máj. 04, 2004 10:25 Hozzászólás témája: Feladatvállalás |
| |
Szerintem csak regisztrált felhasználók és emiles megerősítés után vállalhassák el a dolgokat, az idelátogató vicces gyerekek kiszűrése miatt.
Egyébként nagyon tetszik a funkció!
 |
|
| Vissza az elejére |
|
| DrabAAL |
|
Webmester

|
Elküldve: Szomb. Máj. 01, 2004 16:23 Hozzászólás témája: Ötletek, javaslatok |
| |
> Próbatéma <
A hozzászólás legutóbb DrabAAL által Vas. Máj. 23, 2004 20:42-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal. |
|
| Vissza az elejére |
|
| Choose Display Order |
|
| User Permissions |
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
Skin Created by: Sigma12 Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group Magyar fordítás © Andai Szilárd
|
 |
 |
|
 |
|
|