Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok Magyar Korfball Szövetség Fórum - Hírek, újdonságok a magyar korfball életből 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Ötletek, javaslatok
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Honlap

DrabAAL Hozzászólás az előzmény idézésével
Webmester

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 11, 2004 22:42    Hozzászólás témája:

Ezek jogos kérések, úgyhogy valamikor biztosan meg fogom csinálni.

Igazából most nagyon meg kell húznom a melót, mert két napot elvacakoltam Ádám gépével (erről még lentebb néhány fontos dolog), és a honlapon még lenne mit csinálni, jövőhéten ugyanis át akarjuk adni a nagyérdeműnek.

Ádám gépe:
Gyanúsan nagy hülyeségeket csinált a gép, úgyhogy a második Windows-installer lefagyás után sejthető volt, hogy nem software-es eredetű a probléma. Így is lett. Rossz a memóriamodul, ezért fagyott rajta minden elképzelhető program. Egy intenzív memória-tesztelő alkalmazást futtattam rajta, ami különböző patterneket mozgat végig a memóriarekeszeken, és összeveti a kiindulási mintát a kiolvasottal. Ezek szerint a memória a kb. 61.8 - 114 MB-ig terjedő tartományában hibás adatot ad vissza. A kapott eredmények tanulsága alapján a rekesz egyik 4 bites regisztere téveszt.

Kellene tehát egy "új" PC100/133-as SDRAM modul.
Mivel nagyon nehéz már ilyen modulokat találni (tekintve, hogy már csak DDR van a boltokban), ha tudtok segíteni, akkor szóljatok minnél előbb!

A hozzászólás legutóbb DrabAAL által Szer. Máj. 12, 2004 0:18-kor lett szerkesztve, összesen 2 alkalommal.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése

Csabif Hozzászólás az előzmény idézésével

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 11, 2004 15:38    Hozzászólás témája: emil

Ja, az különösen tetszik, hogy kapok emilt, ha jön új hozzászólás! Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 11, 2004 15:38    Hozzászólás témája:

DrabAAL írta:
Nincs véletlenül valamilyen popup killer a gépeden?

Nem tudom, nem az én gépem, Magyarország piacvezető IT cégének a hivatalos gépe Lol! (HP) Minden más hibátlanul működik. Otthonról ez is.

Lenne még egy kardinális kérésem. Szeretnék egy linket a Fórum ablakába, ami a szövetségi lapra mutatna. Pl. a jobb felső sarok MKSz felirata lehetne ilyen.
Ha egy fórumos levélre kattintok, megnyílik a Fórum. Innen is szeretném egy kattintással elérni a lapot.
Azért ne ez a meló élvezze a legmagasabb prioritást oops.
Vissza az elejére

Webmester

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 11, 2004 15:21    Hozzászólás témája:

Nincs véletlenül valamilyen popup killer a gépeden?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése

Webmester

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 11, 2004 15:02    Hozzászólás témája: Re: Góllista, Fórum

Csabif írta:
Szerintem le lehetne csökkenteni a góllövő táblázat horizontális méretét, ha pl. a csapatnevek két sorban lennének. Pl.:

Szentendre
Dél

A főlapon a bal oldali Fórum témák nem mindig nyílnak meg kattintással, csak jobb gomb->új ablakban-ra. Ez miért lehet? Cry.

Nekem ezt még egyszer sem csinálta. Az egész nem is több, mint egy sima link, ami új ablakban nyílik meg. Működnie kell.
Vissza az elejére

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 11, 2004 12:16    Hozzászólás témája: Góllista, Fórum

Szerintem le lehetne csökkenteni a góllövő táblázat horizontális méretét, ha pl. a csapatnevek két sorban lennének. Pl.:

Szentendre
Dél

A főlapon a bal oldali Fórum témák nem mindig nyílnak meg kattintással, csak jobb gomb->új ablakban-ra. Ez miért lehet? Cry.
Vissza az elejére

Webmester

HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 10, 2004 19:44    Hozzászólás témája: Re: Bajnokság

Csabif írta:
Question. Esetleg be lehetne írni a lejátszott meccsek számát is a tabellába? Most már nincs jelentősége, de a következő évadban lehet.

Nincs elvi akadálya... Majd igyekszem nem elfejeteni Happy
Vissza az elejére

HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 10, 2004 18:28    Hozzászólás témája: Bajnokság

Question. Esetleg be lehetne írni a lejátszott meccsek számát is a tabellába? Most már nincs jelentősége, de a következő évadban lehet.
Vissza az elejére

Webmester

HozzászólásElküldve: Szer. Máj. 05, 2004 16:12    Hozzászólás témája: Re: Feladatvállalás

Csabif írta:
Úgy emléxem, akkor a fórumos regisztráltságra gondoltam.
A feladatvállalással kapcsolatban szerintem tök jó volna, ha meg tudnád csinálni az emiles megerősítést.

A regisztrálást talán két módon is ki lehetne váltani:
-Csak valamilyen listában szereplő emilekre mehetne ki a dolog. Ezt a listát összeállíthatná egy szövetségi ember.
-Esetleg egy szövetségi adminisztrátornak kellene engedélyeznie a vállalást az emiles megerősítés előtt vagy után. Ekkor nem kell lista.

De mielőtt belevetnéd magad a munkába, kérjük ki a szövetség hivatalos véleményét, egyáltalán fontosnak tartje-e ezt a dolgot.

Tetszik a szövegszerkesztő! Lol!

Én egy olyasmire gondoltam (bár az szintén csak tüneti kezelés), hogy a feladatvállalást követően érkező email-ben lenne egy "aktivációs url", amire kattintva élesíteni lehetne a feladatvállalást. Így már tuti lenne, hogy csak valós email-címmel lehet egy feladatot elvállalni. Mellesleg ezt az aktivációs módszert sok honlapon követik.

A Szövetség véleménye engem is érdekelne Happy

Fasza ez a fórum, nem? Remélem a többieknek is bejön majd...

Időközben megcsináltam, hogy a legfrissebb hozzászólások legyenek legfelül, mégiscsak kényelmesebb... Rolling eyes.
Vissza az elejére

HozzászólásElküldve: Szer. Máj. 05, 2004 12:50    Hozzászólás témája: Re: Feladatvállalás

Úgy emléxem, akkor a fórumos regisztráltságra gondoltam.
A feladatvállalással kapcsolatban szerintem tök jó volna, ha meg tudnád csinálni az emiles megerősítést.

A regisztrálást talán két módon is ki lehetne váltani:
-Csak valamilyen listában szereplő emilekre mehetne ki a dolog. Ezt a listát összeállíthatná egy szövetségi ember.
-Esetleg egy szövetségi adminisztrátornak kellene engedélyeznie a vállalást az emiles megerősítés előtt vagy után. Ekkor nem kell lista.

De mielőtt belevetnéd magad a munkába, kérjük ki a szövetség hivatalos véleményét, egyáltalán fontosnak tartje-e ezt a dolgot.

Tetszik a szövegszerkesztő! Lol!
Vissza az elejére

Vendég Hozzászólás az előzmény idézésével

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 04, 2004 18:28    Hozzászólás témája: Re: Feladatvállalás

Csabif írta:
Szerintem csak regisztrált felhasználók és emiles megerősítés után vállalhassák el a dolgokat, az idelátogató vicces gyerekek kiszűrése miatt.
Egyébként nagyon tetszik a funkció!
Lol!

Szia!

Ezzel az a gond, hogy amikor megbeszétük a honlapos dolgokat a Szlovákban, akkor abban maradtunk, hogy ne legyen regisztráció (ezért nem került bele az oldalba, pedig eredetileg akartam, hogy legyen). Az email-es megerősítést lehet, hogy meg fogom csinálni, még kitalálom, hogy hogyan.

Egyébként örülök, hogy elégedett vagy Happy
Vissza az elejére

Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 04, 2004 10:25    Hozzászólás témája: Feladatvállalás

Szerintem csak regisztrált felhasználók és emiles megerősítés után vállalhassák el a dolgokat, az idelátogató vicces gyerekek kiszűrése miatt.
Egyébként nagyon tetszik a funkció!
Lol!
Vissza az elejére

Webmester

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 01, 2004 16:23    Hozzászólás témája: Ötletek, javaslatok

> Próbatéma <

A hozzászólás legutóbb DrabAAL által Vas. Máj. 23, 2004 20:42-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Honlap
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
13 / 13 oldal

Choose Display Order
Hozzászólások megtekintése:   
User Permissions
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Ugrás:  

Skin Created by: Sigma12